Gödöllőről

Gödöllőről

GÖDÖLLŐ VÁROS

http://www.youtube.com/watch?v=ePFt2MSpBks#t=54

 

 
       
Páratlan történelmi múltjáról és kiterjedt parkjairól ismert Gödöllő Város a róla elnevezett erdőkkel borított dombság középpontjában van. Meghatározó műemlék épülete a Gödöllői Királyi Kastély – Grassalkovich Kastély – amely Magyarország egyik legnagyobb és leghíresebb kastélya és Gödöllő központjában található parkban fekszik. 

A főváros határától mindössze 15 km-re, Veresegyház és Szada mellett található Gödöllő akár 10 perc alatt könnyen megközelíthető az M3 –as autópályán, 30-as számú főútvonalon, az M31-es autópályán vagy egyéb mellékútvonalon. Tömegközlekedése is kiváló, számos buszjárat valamint a BP-Miskolc fővonalon három vasúti megállóhely és a helyi érdekű vasút ( Gödöllői - HÉV ) amely egészen a 2-es metróvonalig ( Örs-vezér tér ) közlekedik gyors és kényelmes utazást biztosít.

Gödöllő meghatározó intézménye a Szent István Egyetem, amely Magyarország egyik legnagyobb egyetemeként tanulni vágyók ezreit vonzza a városba valamint magas képzettségű munkaerőt és lakosságot ad Gödöllőnek. Az Egyetem mellett több kutatóintézet központja található a városban, amely csak fokozza a tudásbázist és színvonalat.  

  


Gödöllőn óvodák, több Általános Iskola, ezenkívül Zeneiskola, speciális iskolák valamint nevelési és beszédjavító szakszolgálat, három középiskola, állami és egyházi gimnázium, a Gödöllői Református Líceum, Waldorf – pedagógiát alkalmazó óvoda, általános és középiskola színesíti az oktatási kínálatot.

    


Gödöllőn a munkalehetőség a kedvező fekvésnek és az oktatási háttérnek köszönhetően állandóan biztosított. Több nagy cég, raktárbázis, számos kisebb vállalkozás valamint az épülő M 31-es autópálya mellett kialakítandó Gödöllői Ipari Park hosszú távon elegendő helyet kínál a térségbe befektetni kívánó cégeknek és újabb munkalehetőséget biztosít a régió településein élőknek.

    


Gödöllő Ingatlan kínálata változatos, az olcsó panel és téglalakások mellett, sorházak, ikerházak, családi házak és luxus ingatlanok is megtalálhatók. Kiváló befektetés a központhoz közel a Haraszt, Kertváros, illetve a Királyi Kastélyhoz közeli Alvég városrészben lakást, házat, telket vásárolni. A panorámát kedvelőknek az Antalhegy, Blaha, Csanak, Fenyves városrészeket ajánljuk. A Gödöllő Ingatlanközpont saját beruházásban épít lakásokat, családi házakat, ikerházakat, illetve több regisztrált új építésű lakás – ház építő céggel állunk kapcsolatban. 

Gödöllőn több új üzlet, bevásárlóközpont, biztosítja helyben a kényelmes vásárlást. 
Kulturális rendezvények sora a Királyi Kastélyban illetve a Petőfi Sándor Művelődési Központban koncertek és színházi előadások egész évben, a Gödöllői Városi Könyvtár és Információs Központ, több Múzeum, valamint filmszínház várja a kikapcsolódni vágyókat. 
Sportolási lehetőségek és sportesemények kínálnak teljes körű szórakozást. 

Mindezen adottságok és képességek Gödöllőt vonzó befektetési és barátságos lakóbarát várossá teszik ahol mindenki megtalálja számításait ! 

  

 

 

  

 

Gödöllő Ingatlanközpont

    2100 Gödöllő, Dózsa György út 18. fszt. 1.
    +36 28 417-169
    info@godolloi.hu

Eladó ingatlana van,
vagy épp ingatlant keres?

Adja meg adatait és segítünk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése
Családi ház
Ikerház
Téglalakás
Építési telek
Üzlethelyiség
Külterület
Zártkert
Iparterület
Panellakás
Iroda egyéb
Telephely
Raktár
Házrész
Szálloda, panzió
Erdő
Tanya
Tó, halastó
Sorház
Étterem, vendéglő, cukrászda
Birtok